У начальника Кременчуцької РВА новий заступник: чим буде займатися та де працював раніше

30.01.2023, 15:31 Переглядів: 2 511 Коментарів: 2

 

Кандидатуру Віктора Самойленка погодила Полтавська ОВА

Колишній заступник начальника Кременчуцького районного управління поліції Віктор Самойленко призначений заступником начальника Кременчуцької районної військової адміністрації.

Сьогодні під час ранкового брифінгу Олег Лєднік представив свого другого заступника журналістам, розповів за які напрямки роботи він буде відповідати та зазначив, що його кандидатуру погодила Полтавська ОВА.

Віктор Самойленко опікуватиметься питаннями ЖКГ, містобудування та архітектури, освіти, охорони здоров’я та інфраструктури, зокрема, автоперевезеннями, а також контактуватиме з найбільшими платниками податків, тобто з великими підприємствами, пояснив Олег Лєднік.

46-річний Віктор Самойленко відповів на питання журналістів щодо своєї попередньої роботи. У 1998 році він закінчив Донецький інститут внутрішніх справ. Працював оперуповноваженим карного розшуку у Київському райвідділі міліції у Полтаві. З 2001 перейшов до ДАІ. У 2010 році очолив Кременчуцький підрозділ ДАІ, а у 2015 році був призначений на посаду начальника відділу безпеки дорожнього руху у Полтавській області. Пізніше керував відділом дозвільної системи у Кременчуці. А у 2020 році він був призначений заступником начальника Кременчуцького районного управління поліції. З цієї посади він вийшов на пенсію у вересні 2022 року.

Віктор Самойленко одружений, має двох дітей віком 10 та 22 років.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

351
30 січня 2023 18:37

#яснопонятно.

Непонятно одно:  Зачем тогда с теми же дублирующими обязанностями в мэрии находятся мандавошки, которые бесполезно протирают штаны за очень немалые деньги? Может быть мэрию на время действия военного положения нужно было отправить на "свой счет"? Очень тяжело на собственной шее налогоплательщика тащить таких ненасытных хряков!


8 0
738
1
30 січня 2023 18:45

 так там же одні родичі та друзі. хіба можна їх трогати?


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх