Попрощалися з випускником Кременчуцького військового ліцею Віталієм Ковалем

11.01.2023, 14:44 Переглядів: 2 778

 

Вічна пам'ять захиснику України, який віддав найцінніше – своє життя – під час оборони Донеччини

Вчора, 11 січня, на Полтавщині, на Чутівщині, попрощались із 21-річним лейтенантом Віталієм Ковалем, який загинув при захисті Донеччини.  Загинув Віталій Коваль 6 січня 2023 року під час виконання бойового завдання на південно-східній околиці міста Бахмута Донецької області. Про це повідомляє пресслужба 9 відділу Полтавського РТЦК та СП. 

Віталій Борисович Коваль народився в с. Ісківці Лубенського району Полтавської області 30 травня 2001 року. З 2008 року до 2016 рік навчався у Чутівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

З 2016 до 2018 року навчався в Кременчуцькому ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою. З ранніх років був сповнений патріотизмом та любов’ю до України та бажанням служити її народу.

З 2018 по 2022 рік навчався у Національній академії Національної Гвардії України на командно-штабному факультеті. Із липня 2022 року боронив суверенітет та кордони рідної держави на сході України. Проходив службу на посаді заступника командира 2-ї роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) по роботі з особовим складом 2-го батальйону оперативного призначення військової частини 3017. Характеризувався як мужній та хоробрий син своєї Батьківщини, патріот своєї рідної землі, надійний побратим та просто хороша людина.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх