Ситуація на Кременчуччині: п’яні дебошири, домашнє насильство та смертельний випадок

28.12.2022, 11:33 Переглядів: 1 570

 

Кримінальна ситуація в Кременчуцькому районі залишається стабільною

Загальна ситуація в Кременчуцькому районі залишається спокійною та контрольованою. Протягом минулої доби пожеж та резонансних злочинів скоєно не було.

Про це на ранковому брифінгу розповів начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік.

Кременчуцьке районне управління ДСНС серед подій минулої доби повідомляє про виробничий травматизм, якій привів до смертельного травмування працівника на одному із підприємств Кременчука.

Учора рятувальники двічі виїжджали на повідомлення щодо короткого замикання в електромережі у Глобиному та селі Пришиб. На щастя в обох випадках короткі замикання не призвели до послідуючого горіння.

Протягом минулої доби громадяни 7 разів викликали патрульну поліцію для приборкання дебоширів, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Щодо 6 з них поліцейські склали адмінпротоколи про домашнє насильство. На дорогах району було затримано одного водія у стані алкогольного сп’яніння.

Щодо нього склали адмінпротокол за статтею 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Протягом минулої доби поліцейські затримали одну особу за правопорушення, пов’язане з обігом наркотичних засобів. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх