КТРК заплатить майже 100 тисяч гривень за модернізацію системи відеотрансляції

20.12.2022, 20:03 Переглядів: 1 341

Де проходять трансляції — невідомо

15 грудня 2022 року Кременчуцька комунальна телерадіокомпанія (КП «КТРК») повідомила про намір укласти договір з ФОП Трокай Павло Васильович на надання послуги з модернізації та налаштування системи керування відеотрансляціями на базі програмного забезпечення Marsis Playout). Про це стало відомо з оголошення в системі публічних закупівель Prozorro. Ціна договору складе 99 тис. гривень.
Технічне завдання та договір в системі не опублікований.
Тому з якою метою провели вказану закупівлю — не відомо. Зазначимо, що до початку великомасштабного вторгнення КП «КТРК» транслювало засідання сесій міської ради, засідання комісій та інше. Нині ж ці заходи — не транслюють.ж В інтернеті ми знайшли лише ютуб-канал «Кременчуцьких новин», де завантажені щоденні випуски новин.
За даними аналітичної системи Youcontrol, ФОП Трокай Павло Васильович зареєстрований у 2005 році. Основний вид діяльності — інша діяльність у сфері інформаційних технологій і комп'ютерних систем. У публічних закупівлях ФОП бере участь з минулого року. Всього було укладено 4 договори, враховуючи нинішній (загальна сума — 109,7 тис. гривень). Три були укладені зі структурними підрозділами виконкому Кременчуцької міськради.
Нагадаємо, КТРК — це комунальна телерадіокомпанія, яку утримують переважно за гроші з міського бюджету. Штат працівників складає 53 особи. У 2022 році на утримання КП у бюджеті Кременчука було закладено майже 24 млн гривень. КТРК висвітлює роботу виконкому Кременчука, міського голови Віталія Малецького та народного депутата Юрія Шаповалова.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх