Кременчуччина попрощалися із Героєм-захисником Володимиром Івановим

20.12.2022, 12:29 Переглядів: 2 143

 

Вічна пам'ять Герою!

Вчора, 19 грудня, жителі Семенівської громади Кременчуцького району віддали останню земну шану земляку — Герою, старшому солдату Володимиру Олександровичу Іванову.

— Стійкий, мужній, вірний присязі народу України, відважний воїн, старший солдат, старший водій автомобільного взводу автомобільної роти підвозу продовольства, речового та військово-технічного майна батальйону логістики в/ч А0281 Володимир Олександрович Іванов, 1964 року народження, який від перших днів війни боронив рідну землю, загинув 7 грудня поблизу села Очеретине Краматорського району Донецької області під час виконання бойового завдання, — йдеться у повідомленні. 

 

Провести в останню путь  захисника України прийшли  представники влади, рідні, друзі, жителі громади. Присутні схилили голови   у скорботі, зустрівши воїна на колінах.

Щирі слова співчуття рідним від усієї громади висловили селищний голова Людмила Милашевич та начальник третього відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  Мирослав Волков. 

— Слава Захиснику, який боровся до останнього за мир, свободу, справедливість і загинув в ім’я своєї неньки-України та незламного українського народу. Кожного дня, прокидаючись на світанку й проводжаючи захід сонця з першою зорею у тихому небі, ми маємо згадувати про ціну, яку заплатили й платять  наші воїни-земляки, — додали у громаді. 

Громада висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам'ять і шана відважному сину українського народу, мужньому захиснику та справжньому патріоту України.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх