Компанія Ferrexpo передала в громади подарунки до Дня Святого Миколая

19.12.2022, 12:21 Переглядів: 1 944

 

Діти отримали цукерки

Традиційно до новорічних свят Біланівський та Єристівський гірничо-збагачувальні комбінати, що входять до Групи Ferrexpo, вітають дітей Новогалещинської та Пришибської територіальних громад. Обидва комбінати функціонують на територіях громад та вибудували за роки співпраці справжні партнерські відносини.

 

— Цей рік видався надзвичайно складним для нас всіх. Через російське вторгнення ми не можемо стабільно працювати та реалізовувати діяльність у сфері соціального партнерства в тому обсязі, в якому планували. Та, попри всі складнощі, ми не могли не привітати наймолодших жителів громади. Діти мають отримувати свято та позитивні емоції, попри ситуацію, в якій ми живемо, — розповів Леонід Тютюнник, заступник генерального директора Біланівського ГЗК.

Для Новогалещинської громади Біланівським ГЗК було передано 230 новорічних подарунків для вихованців закладів дошкільної освіти, молодших класів ліцею та дітей, що стали вимушеними переселенцями й знайшли прихисток у громаді. Від Єристівського ГЗК діти Пришибської громади отримали до новорічних свят 112 солодких подарунків.

 

— Діти вже знають і з нетерпінням чекають подарунків. Це завжди було святом, разом з дітками відкривати подарунки, бо для них цікаво як виглядає подарунок та хто зображений на ньому, — розповідає директор закладу дошкільної освіти «Казка» Новогалещинської ОТГ Марина Резніченко. — Ми дуже вдячні комбінату, за те, що вони щороку створюють свято для дітей, а особливо зараз.
Автор: на правах реклами
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх