У Кременчуці у дітей-інвалідів забирають «дім»

5.12.2022, 19:35 Переглядів: 2 344

РВА виступатиме перед Кременчуцькою міською громадою з офіційним зверненням

Сьогодні, 5 грудня, керівник районної військової адміністрації Олег Лєднік повідомив, що під час його візиту до «Нового дому»*, керівник цієї організації поскаржилася, що у них забрали приміщення.

— Якщо ми отримаємо офіційного листа, то включимося в роботу і будемо виступати перед Кременчуцькою міською громадою з офіційним зверненням, щоб їх забезпечили безоплатним приміщенням, тому що, враховуючи те, що ця організація існує понад 30 років, вони виховали вже понад два покоління дітей з обмеженими можливостями й дали багатьом діткам дорогу в життя і, що найголовніше, ми вчора побачили в очах цих дітей, що вони зараз потрібні, вони життєрадісні й наше завдання їх підтримувати, тому як тільки ми отримаємо офіційне звернення, ми звернемося на бюджетну сесію, щоб кременчуцька міська рада розв'язала це питання і цих дітей забезпечили безоплатним приміщенням, — заявив Олег Лєднік. — Це дуже велика робота, яка потребує уваги дорослих і тим більше кременчуцьких можновладців і депутатів кременчуцької міської ради.

«Новий дім» — це організація, яка опікується дітьми-інвалідами, які потребують допомоги. Основна мета, яку вони переслідують, впроваджуючи цю роботу в життя, це надання рівноправних сфер послуг і інтеграції дітей в соціумі, своєю чергою вони допомагають діткам від маленьких до великих інтегруватися в соціумі, відчувати себе необхідним, непоодинокими й це дає можливість їм активніше розвиватися та радіти життю.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх