У Кременчуцькій РВА розповіли про відключення світла та привітали з Днем працівників телебачення

16.11.2022, 12:02 Переглядів: 3 246

 

Сьогодні в Україні відзначають професійне свято – День працівників радіо, телебачення та зв’язку

Ранковий брифінг у Кременчуцькій районній військовій адміністрації почався з привітання працівників радіо, телебачення та зв’язку у день їх професійного свята. Керівник РВА Олег Лєднік поздоровив зокрема працівників телебачення в особі головного редактора ТК «Візит» Анни Плаксій, вручивши їй Подяку та букет квітів.

Він зазначив, що цей професійне свято цьогоріч відзначається у дуже складних умовах. Вчора ворог завдав масований ракетний удар по більшості регіонів Україні.

— Понад 90 ракет були випущені по Україні. Це найбільш масований ракетний удар з дня широкомасштабного вторгнення. Минулий масований удар наносився 10 жовтня 84 ракетами. Нажаль, одна із ворожих ракет пошкодила інфраструктурний об’єкт у Кременчуцькому районі. Пожежа на об’єкті вже погашена рятувальниками ДСНС. Наразі аварійні бригади приступили до ремонтних робіт для відновлення об'єкта, — пояснив Олег Лєднік.

Він додав, що сьогодні у частині Кременчуцького району будуть застосовані аварійні відключення електропостачання, яке торкнеться переважно промислових підприємств.

Для населення будуть застосовувати погодинні графіки відключення електропостачання. Принаймні на цей час іншої інформації від НЕК «Укренерго» немає, — зазначив Олег Лєднік

Він закликав не нехтувати сигналами повітряної тривоги та під час її оголошення не знаходитися поблизу об’єктів інфраструктури.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх