Хто має контролювати виконання вимог щодо роботи торгівельних закладів під час повітряної тривоги

9.11.2022, 19:04 Переглядів: 2 802

 

Громадяни та працівники торгівельних закладів скаржаться, що багато з них не припиняють свою роботу після оголошення повітряної тривоги

У Кременчуці та інших населених пунктах району після оголошення повітряної тривоги деякі торгівельні заклади продовжують працювати, попри заборону. Громадяни та працівники торгівельних закладів скаржаться на це.

На ранковому брифінгу у начальника Кременчуцької районної військової адміністрації журналіст спитав у Олега Лєдніка хто має контролювати режим роботи торгівельних закладів та забезпечення безпеки працівників та відвідувачів торгівельних закладів, назвавши серед порушників вимог мережу АЗС «BVC».

Очільник РВА відповів, що 29-го липня видав наказ Кременчуцької РВА, яким керівників територіальних громад зобов’язали контролювати виконання вимог щодо припинення роботи торговельних закладів під час повітряних тривог та забезпечення можливостей для їх персоналу та відвідувачів спуститися в укриття.

У кожній ОТГ є відділи та управління торгівлі, які за це відповідають та мають це контролювати. Є відділення поліції, яка також має це питання контролювати. При виявленні порушень треба звертатися до правоохоронців та до керівників громад, — заявив Олег Лєднік.
Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх