План по доходам свого бюджету виконали лише 4 територіальні громади Кременчуцького району

9.11.2022, 17:33 Переглядів: 1 588

 

Всього на Кременчуччині 12 територіальних громад

Кременчуцька районна військова адміністрація проаналізувала виконання дохідної та видаткової частини місцевих бюджетів територіальних громад району за 10 місяців 2022 року. Згідно з ними, більшість громад не виконують планові показники по доходах, а по видатках не виконує жодна територіальна громада.

Про це на ранковому брифінгу повідомив начальник районної військової адміністрації Олег Лєднік.

— Лише 4 територіальні громади району із 12 виконали планові завдання по надходженню до власного бюджету. Але це не означає, що у громад немає коштів. В усіх тергромадах району на залишках є достатньо коштів для фінансування усіх соціальних програм та виплат. Через воєнний стан виникла суттєва економія по галузях освіти, культури та деяким іншим напрямкам, — зазначив Олег Лєднік.

Серед територіальних громад, які виконують планові завдання по надходженню до своїх бюджетів: Пришибська (127,9%), Новогалещинська (124,3%), Горішньоплавнівська (112%) та Глобинська (100,8%).

Кременчуцька міська територіальна громада планові завдання по доходах за І0 місяців 2022 року виконала на 95%. Найгірше ситуація в Козельщинській тергромаді — виконання дохідної частини місцевого бюджету на рівні 87,5%.

По видатковій частині місцевих бюджетів у лідерах Кам’янопотоківська (91,4%) та Кременчуцька (90,3%) громади, а найменший рівень виконання у Горішньоплавнівській територіальній громаді — 71%.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх