«90% наших бійців стали на захист України»: клуб «Storm» провів відкрите тренування

27.10.2022, 07:05 Переглядів: 4 153

 

Спортивний клуб змішаних єдиноборств переїхав у більше приміщення та провів тренування

Відсутність світла не стала на заваді відкриттю нового й більшого залу спортивного клубу змішаних єдиноборств від Professional Fighting Legue «Storm». Ми заходимо до просторої зали, де в темряві хлопці відточують ази на матах. Спорт - найкращі ліки від стресу й можливість вдосконалити себе. Тим паче тренування проходять під керівництвом досвідчених тренерів, які виходили на арени не лише України, а й міжнародних змагань.

Президент Professional Fighting Legue «Storm» Сергій Помазунов розповів, що цього року планували кілька масштабних турнірів, які скасували через воєнний стан. Після перемоги планують продовжити турніри не лише у Кременчуці.

- Обов’язково будемо проводити наші турніри після перемоги. Ми доб’ємося високих результатів, а поки потрібно перемогти. До речі, наші усі хлопці з перших днів війни пішли у Збройні Сили України, й таких 90%. Тож перемога не за горами, - сказав Сергій Помазунов.

Він зауважив, що давно думали над розвитком і розширенням клубу. Тепер у клубу є більше простору для тренування і виховання нового покоління.

Для журналістів та всіх охочих провели відкриті тренування за різними напрямками:

  • ММА
  • тайський бокс
  • кікбоксинг
  • вільна боротьба
  • грепплінг
  • джиу-джитсу
  • дзюдо

Бренд-менеджерка «Шторму» Анна Сергеєва розповіла, що на тренувальній базі, яка була на вулиці Старшого лейтенанта Кагала (раніше Першотравнева), стало затісно. Тому вони вирішили переїхати у більш просторе місце. Тим паче в умовах війни необхідно створити для людей якісне дозвілля, а саме спорт.

- Зараз важкий період. У кожного свій релакс. Необхідно показати нині молоді, підліткам, що варто не десь із шкідливими звичками проводити час, а краще прийти до залу і чомусь навчитися. Не потрібно боятися спробувати себе у бойових мистецтвах, навіть якщо ви ще нічого не вмієте. Потрібно приходити і пробувати. Якщо дітки – то ми маємо виявити, до чого у маленької людини більша схильність. Тож пропонуємо спробувати заняття у кожного із тренерів, аби визначитися, - розповіла Анна.

Наразі анонсують кастинг тренерів, щоб якісно поповнити тренерську базу.

Фото: Олександр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Олександр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх