На війні загинув захисник з Кременчуцького району Анатолій Кучеренко

14.10.2022, 08:30 Переглядів: 3 650

 

Захисника поховали у селі Йосипівка Новогалещинської громади

12 жовтня у Кременчуцькому районі попрощалися із захисником Анатолієм Володимировичем Кучеренком. Загинув Анатолій виконуючи бойове завдання по захисту України, її суверенності та територіальної цілісності, залишаючись вірним військовій присязі та українському народові. 19 вересня о 21.20 у лісі, поблизу населеного пункту Новоселівка, Краматорського району Донецької області, потрапивши під артилерійський обстріл та отримавши поранення несумісні з життям, наш земляк — солдат Кучеренко Анатолій Володимирович віддав своє життя в ім’я України.

Народився Анатолій 3 січня 1992 року в селі Йосипівка Новогалещинської громади Кременчуцького району. Свою першу освіту здобув у школі села Піски, а після її закінчення вступив до Вищого професійного училища №7 у Кременчуці, згодом в Кременчуці влаштувався на роботу.

З самого малечку він в усьому допомагав своїй мамі, був добрим, привітним, вихованим, мав багато друзів і, як кожна молода людина, складав плани на майбутнє.  

Після повномасштабного наступу росії Анатолій добровільно з’явився до центру комплектування, а вже 3 липня він був призваний на військову службу по мобілізації.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх