Матч «Кремінь» - «Металург» Запоріжжя не відбудеться – через ракетні обстріли постраждав футболіст (доповнено)

13.10.2022, 07:05 Переглядів: 2 030

 

Гру перенесли на резервний день 

Футбольний поєдинок між «Кременем» за запорізьким «Металургом», який мав відбутися 14 жовтня у Кременчуці – скасували. Як повідомив «Телеграфу» директор ФК «Кремінь» Андрій Філь на прохання команди суперника гру перенесли на резервний день – 16 листопада.

Наразі команда із Запоріжжя знаходиться у важкому стані й перебазувалася в інше місто, тому у зв’язку з перерваним тренувальним процесом та важкою ситуацією матч перенесли на інший день.

Нагадаємо, що впродовж останніх тижнів росія продовжує завдавати ударів по Запоріжжю, руйнуючи інфраструктуру та вбиваючи місцевих мешканців.

Від початку жовтня російські загарбники майже щодня здійснюють ракетні обстріли Запоріжжя та його околиць, вбиваючи мирних людей, руйнуючи будинки та цивільну інфраструктуру. Щодня збільшується кількість жертв та потерпілих від рук російських загарбників, серед яких, зокрема, і діти.

Доповнено

На сторінці запорізького Металурга повідомляють, що внаслідок обстрілу постраждали футболісти та їх рідні. 

- Внаслідок російських обстрілів міста Запоріжжя лихо спіткало й нашу "металургівську" родину. Одна з ракет влучила у будинок, де жив гравець клубу Данило Кравчук разом зі своєю сім'єю.

З глибоким сумом і болем колектив МФК "Металург" висловлює слова співчуття та підтримки з приводу тяжкої втрати – смерті батька. Поранення отримав і сам Данило та його мати.

Вдячні всім, хто допоміг родині Кравчуків – футболістам, тренерам, персоналу та адміністрації клубу. Окрема подяка генеральному спонсору МФК "Металург" – компанії "Weltum" та її директору Андрію Шерстньову, який швидко відгукнувся на горе, допомігши родині нашого футболіста, - йдеться у повідомленні. 

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх