У День міста всіх охочих запрошують відправляти філателістичні «Вітання з Кременчука»

28.09.2022, 07:06 Переглядів: 2 313

  

Гасити урочисті відправлення пропонується спеціальним штемпелем з перевідною датою «Кременчук-місто легенд. Пливе щука з Кременчука»

У четвер, 29 вересня, у День міста, Кременчуцьке товариство філателістів закликає кременчужан і гостей міста відправляти урочисті «Вітання з Кременчука» своїм друзям по Україні та за кордон.

Пропонується використовувати для цього поштову продукцію «Укрпошти», зокрема кременчуцької тематики. Наприклад, стандартні поштові марки з номіналом F і зображенням герба міста.

Гасити урочисті поштові відправлення варто спеціальним штемпелем з перевідною датою «Кременчук-місто легенд. Пливе щука з Кременчука», який розробила місцева художниця Оксана Бойко та офіційно випустила «Укрпошта». Він постійно знаходиться у центральному відділенні, за адресою: вул. Ігоря Сердюка, 20.

З 10.00 до 12.00 біля цього поштового відділення можна буде поспілкуватися з членами Кременчуцького товариства філателістів, ознайомитися з поштовою продукцією кременчуцької тематики: марками, конвертами та поштівками, та разом філателістично відзначити День міста.

— Розповімо про Кременчук Україні та усьому світові, — закликали у Кременчуцькому товаристві філателістів.

Деталі за телефоном: 063 380 01 63

Нагадуємо, що Міська художня галерея запрошує на філателістичну виставку з колекції художниці Оксани Бойко, де представлена філателістична продукція КТФ на тему «Легенд Кременчука».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх