На Кременчуччині не можуть знайти 27 одиниць техніки для ЗСУ – зривається план мобілізації

19.09.2022, 19:34 Переглядів: 2 726

 

Кременчуцький районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки виконує план мобілізацій техніки для потреб ЗСУ лише на 76%

Окрім мобілізації військовозобов’язаних для укомплектування Збройних Сил України на військових частин Національної гвардії в країні проводиться мобілізація автомобільної техніки. Вона потрібна для поповнення військових частин, насамперед тих, що формуються.

Сьогодні, 10 вересня, під час брифінгу начальник Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦКСП) полковник Роман Сушко повідомив, що у районі план мобілізації техніки поки виконаний лише на 76,1%. До 23 вересня потрібно знайти ще

27 одиниць автомобільної техніки. Майже виконав план мобілізації техніки лише Четвертий відділ Кременчуцького районного ТЦКСП, який обслуговує колишній Козельщинський район. Отже, Козельщинська та Новогалещинська СТГ підійшли до цього завдання відповідально, на відміну від інших.

— Є потреба у трайлері на 40 тонн, сідельних тягачах, бортових вантажівках та позашляховиках. До 23 вересня треба знайти 27 одиниць автомобільної техніки. Якщо не знайдемо та не забезпечимо армію технікою, то будемо вилучати її з комунальних підприємств. Військові не можуть без автомобільної техніки висуватися на виконання бойових завдань. Особливо це стосується військових частин, що формуються, — заявив полковник Сушко.
Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх