Кременчук втратив захисника Олега Пруцкова

30.08.2022, 20:30 Переглядів: 4 100

Вічна пам'ять Герою

Захищаючи незалежність України загинув випускник Кременчуцької гімназії №20 Олег Пруцков. Про це повідомили у Фейсбуці на сторінці закладу.

- Олег мріяв бути військовим, його мама дуже хотіла, щоб він обрав життєвий шлях військовослужбовця. Він був дуже здібним учнем, світлою, доброзичливою людиною, хорошим вірним товаришем і другом. Такі хлопці - це насправді цвіт нашої нації. Шляхетна і героїчна його загибель за свободу і незалежність нашої держави, - йдеться у повідомленні.
 

У першовересневий день Костопільська громада Рівненської області в жалобі назавжди попрощалася із Захисником України Олегом Пруцковим.

Воїну було лише 24 роки. Олег єдиний син у сім’ї, був військовим у четвертому поколінні своєї родини, з 2016 року захищав незалежність України в зоні АТО.

Вірний військовій присязі старший лейтенант Олег Пруцков загинув у бою за Батьківщину 29 серпня під час бойових дій поблизу населених пунктів Нововознесенське та Миролюбівка Херсонської області.

Молодий офіцер залишиться в пам’яті людській ввічливим, порядним, чуйним, хорошим і вірним товаришем та другом, цілеспрямованим, світлим, добрим та доброзичливим, який дуже турбувався й опікувався підлеглими воїнами.

Похоронили військовослужбовця в Костополі на «Новому» кладовищі.

 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх