У Кременчуці заговорили про обладнання пунктів обігріву у підвалах багатоповерхівок

26.08.2022, 19:31 Переглядів: 2 802

 

Містянам пропонують завчасно подбати про пункти обігріву у підвалах їх житлових будинків

Ініціативу львівських ОСББ щодо обладнання пунктів обігріву у підвалах житлових будинків сьогодні, 26 серпня, на ранковому брифінгу журналісти обговорили з начальником Кременчуцької районної військової адміністрації Олегом Лєдніком. І хоч у Львові й немає таких проблем з централізованим опаленням, як у Кременчуці, але львів’яни побоюються можливих перебоїв з газом та електропостачанням у зимовий період та готуються до можливої відсутності опалення багатоповерхівок.

Олег Лєднік також закликає перестрахуватися та бути готовими до найгіршого розвитку подій.

- У нашому районі 12 територіальних громад. Але це питання актуально лише для двох – Горішнєплавнівській та Кременчуцькій, де є централізоване опалення. Особливо – для останньої. І це завдання органів місцевого самоврядування забезпечити людей теплом. Якби дане питання було у повноваженнях військової адміністрації, то ми би їм вже займалися. Але за ці питання відповідає міська влада. Чи варто обладнувати пункти обігріву у підвалах багатоповерхівок? Вважаю, що таке рішення потрібно приймати і цим треба займатися. Буде добре, якщо пункти обігріву у підвалах цієї зими не знадобляться. Але краще – перестрахуватися, -  зазначив Олег Лєднік.

Він додав, що кременчужанам варто і самим завчасно подбати про обладнання пунктів обігріву у підвалах своїх житлових будинків. Особливо у тих будинках, де створені ОСББ. Але перед цим треба обов’язково проконсультуватися з фахівцями ДСНС та обладнувати пункти обігріву з дотриманням правил пожежної безпеки.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх