1600 пар тактичних кросівок передали військовим з Полтавщини

23.08.2022, 22:00 Переглядів: 1 892

 

Наступним кроком буде передача зимового одягу

1600 пар жіночих і чоловічих тактичних кросівок від місцевого виробника передали військовим. Про це повідомили у пресслужбі Полтавської обласної військової адміністрації.

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін заявив, що ці кросівки відповідають державним вимогам для військовослужбовців Збройних сил України.

- Здійснюється підтримка й допомога ЗСУ, територіальній обороні, добровільним формуванням громад. Ми продовжуємо й надалі цей курс. Було виділено понад 200 млн грн депутатами обласної ради саме на підтримку Збройних сил України та правоохоронців. Наше основне завдання – забезпечити наших військових, – додав Дмитро Лунін.

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький зауважив, що кросівки вже протестували військові, були певні зауваження, які виробник усунув.

- Всі заявки від ЗСУ, зокрема й щодо матеріально технічного забезпечення ми реалізовуємо. Ці тактичні кросівки від полтавського виробника. Таким чином ми ще й підтримуємо власного виробника. Попереду осінь та зима. Й ми будемо забезпечувати наших захисників, – сказав Олександр Біленький.

Наступним кроком буде передача зимового одягу військовим. Комплекти вже замовлені. На це з обласного бюджету спрямували 25 млн грн.

Нагадуємо, що за словами Залужного, майже 9 тис. українських героїв загинули у війні з рф.

Автор: Володимир Дмитренко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх