Ferrexpo передала нагороду Каннського фестивалю боксерці-чемпіонці Ганні Охоті

22.08.2022, 16:29 Переглядів: 2 433

 

Щорічно в Каннах проводиться фестиваль корпоративних фільмів — Cannes Corporate Media & TV Awards, де відзначають кращі рекламні, соціальні та інші корпоративні відео. На фестивалі 2021 року одну з нагород, «Срібного дельфіна», у категорії «Дозвілля та спорт», вибороло відео про спортсменку з міста Горішні Плавні Ганну Охоту, яке зняв режисер Максим Чужа для компанії Ferrexpo. Минулого тижня Ганна отримала свою статуетку. 

Протягом спортивної кар’єри Ганна відчувала підтримку з боку компанії Ferrexpo, що давало змогу організовувати тренувальний процес, брати участь у міжнародних змаганнях, користуватися сучасним спортивним знаряддям. Підтримка спортсменів, а також талановитої та обдарованої молоді – серед пріоритетів менеджменту компанії та її основного акціонера Костянтина Жеваго. У Ferrexpo щасливі бути причетними до досягнень та нагород спортсменів у національних та міжнародних змаганнях.

Крім самої Ганни, у відео знялися її тренери Олександр та Ірина Середницькі. Фільм розповідає про тренування Ганни, фінал ЧС-2018 та її заповітну мрію — привезти в Горішні Плавні олімпійське «золото».

Режисер фільму, Максим Чужа, відзначає роль атмосфери всебічної підтримки з боку компанії, спортсменів та тренерського складу під час створення фільму:

- Цей успіх був можливий завдяки  дружній і самовіданній роботі як Ганни, її тренерів, нашої знімальної групи, так і компанії Ferrexpo, яка по-перше, довгі роки підтримує спорт і спортсменів, по-друге підтримала нашу команду та творчий задум і виділила кошти для створення фільму, – наголошує він.

 

Команда фільму та компанія Ferrexpo очікують на нові успіхи, адже фільм «Ганна» був відібраний на Міжнародний жіночий кінофестиваль у Лос-Анджелесі.

- Ми з гордістю сприяємо розширенню прав і можливостей жінок у нашому бізнесі та спільнотах, тому дуже приємно бачити, що наш фільм отримує визнання на фестивалі, який відзначає жінок, що відіграють унікальну й впливову роль у суспільстві,  - повідомили в Ferrexpo.
Автор: на правах реклами
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх