У Горішніх Плавнях попрощалися з воїном Сергієм Харламовим

17.08.2022, 13:29 Переглядів: 2 793

 

Вічна пам'ять Герою!

Вчора, 16 серпня, у Горішніх Плавнях попрощалися із загиблим бійцем - головним сержантом Сергієм Васильовичем Харламовим. 

Сергій Харламов народився 9 січня 1965 року в селі Мар’ївка Полтавського району Полтавської області. Після закінчення загальноосвітньої школи №4 Горішніх Плавнів вступив до Комсомольського гірничо-металургійного технікуму за спеціальністю «Агломерація та огрудкування руд», здобувши кваліфікацію техніка-металурга. 

Потім проходив строкову військову службу. Після демобілізації продовжив навчання в Ленінградській морехідній школі, а потім 4 роки працював матросом-мотористом Далекосхідного морського пароплавства. 

У 1992 році повернувся у Горішні Плавні, працював на дробарній фабриці Полтавського гірничо-збагачувального комбінату.

Із 1995 до 2010 рр. працював у органах внутрішніх справ Горішніх Плавнів. Паралельно навчався у Кременчуцькому університеті економіки, інформаційних технологій і управління за фахом «автомобілі та автомобільне господарство».

Із 2010 року працював технічним експертом у ТОВ «Трансавтодіагностика», головним державним інспектором Державної інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті.

Із 2013 року знову працював на Полтавському гірничо-збагачувальному комбінаті на дробарно-збагачувальній фабриці. Із 2016 року обіймав посаду майстра основної виробничої дільниці збагачення. 

Попри свій вік 5 березня пішов на російсько-українську війну. 10 серпня в бою, виявивши сміливість і мужність, загинув біля населеного пункту Кузьминівка Бахмутського району Донецької області.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх