Максим Лю та Ленур Теміров із Кременчука завоювали срібло Гран-прі у Німеччині

8.08.2022, 18:29 Переглядів: 4 073

 

Вітаємо нашого спортсмена 

Збірна України з греко-римської боротьби виграла 14 медалей та стала переможцем командного заліку Гран-прі Німеччини у Дортмунді. Серед учасників змагань був кримський татарин Ленур Теміров, який представляє Кременчук, а також кременчужанин Максим Лю. Наші спортсмени завоювали срібні нагороди у ваговій категорії до 67 кг та до 63 кг відповідно.

Кременчужанин Максим Лю став другим у ваговій категорії до 63 кг. Максим переміг німця Нумана Байрама та ще одного українця Олександра Грушина. У фіналі Максим поступився ще одному німцеві Папі Абдулмохаммаду.

Ще один представник Полтавщини Ленур Теміров став другим у ваговій категорії до 67 кг. На шляху до фіналу Ленур переміг француза Стефана Клемента, чилійця Торреса Крістобаля Нуньєса та єгиптянина Ібрагіма Мохамеда Ельсаєда. У фіналі Ленур поступився Мамадассі Силії з Франції.

Чемпіоном змагань у Німеччині став Андрій Кулик. Він виступає у ваговій категорії до 72 кг.

Срібні нагороди здобули Корюн Саградян (до 55 кг), Владислав Кузько (до 60 кг), Максим Лю (до 63 кг), Ленур Теміров (до 67 кг), Максим Євтушенко (до 72 кг), Мадамін Мірзоєв (до 82 кг).

Бронзовими призерами турніру стали Віктор Петрик (до 60 кг), Олександр Грушин (до 63 кг), Євген Дубовик (до 72 кг), Артур Політаєв (до 77 кг), Ясаф Зейналов (до 77 кг), Володимир Яковлєв (до 82 кг), Сергій Омелін (до 97 кг).

Для збірної України турнір у Німеччині став одним із етапів підготовки до чемпіонату світу-2022, який пройде у Белграді 10-18 вересня.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх