Як пес Федір врятував свою власницю Ольгу під час ракетного обстрілу «Амстора»

7.08.2022, 16:04 Переглядів: 15 994

 

У той день чотирилапий щось відчув і потягнув свою господиню геть в іншому напрямку від звичного маршруту

На сторінці відомого сапера, пса Патрона в Instagram з'явилася історія про кременчуцького джек-рассел-тер'єра Федора, який врятував свою власницю Ольгу Хлебутіну під час ракетного обстрілу «Амстора». Далі ми публікуємо допис про подвиг чотирилапого без змін.

«Ви знаєте, що Україна — країна героїв? І не тільки двоногих, а й чотирилапих. Сьогодні розповім вам про свого Instagram-друга, Федора (в колі родини просто Фєдя). Тут важливо написати, що Федір з Кременчука.

Федір любить гуляти довго і далеко. У них з його людиною є свій маршрут. І проходить він через парк біля славнозвісного торгівельного центру «Амстор».

Українці ж пам‘ятають, що після тієї терористичної атаки більше 20 людей загинули. Але не людина Федора. Саме в ту мить, коли ракети були випущені по «Амстору» та заводу — собакен щось відчув. І потягнув свою господиню геть в іншому напрямку.

- Ми після моєї роботи завжди йдемо в парк гуляти (ввечері ще). Але в цей день він чомусь з під'їзду потягнув мене в інший бік, протилежний вибухам. «Тю», - подумала я, але ж прогулянка для нього, а не для мене, туди – так туди. Зайшли за будинок, і почались вибухи, - написала мені його людина.

Ось такий героїчний носик Федір. І я впевнений, що є ще сотні хороших історій героїзму українських хвостатих.

Усім героїчний лизь!»

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Амстор:

27 липня російські війська обстріляли ТЦ «Амстор». Внаслідок обстрілу загинула 21 особа, ще одна жінка вважається безвісти зниклою. Близько сотні кременчужан звернулися до лікарні за медичною допомогою.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх