Доброго вечора, ми з України: з трактором та драйвом DJ ProBass погасив марку

29.07.2022, 11:01 Переглядів: 3 624

 Вона рекордна, бо народна

Вчора, 28 липня, на Михайлівській площі у Києві відбулося драйвове спецпогашенням марки «Доброго вечора, ми з України». Як повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський, встиг покататися на тракторі і разом з кременчужанами PROBASS ? HARDI (Артем Ткаченко, Артем Радіонов, Олександр Карась, Євгеній Дащенко та Максим Мокренко) запустити 4 марку воєнного часу «Доброго вечора, ми з України».

- Так співпало, що сьогодні ми ще й вперше відзначаємо День Української Державності, тому основний посил нашої марки точно підкреслює важливість цього свята, - зауважив Ігор Смілянський. 

Продажі 4 марки «з тракторними військами» (по результатам першого дня) вже стали рекордними (навіть більше, ніж Корабель ВСЬО). Тут навіть рима є: вона рекордна, бо народна. Від початку до кінця.

 

- Маємо ще один символ нашої сміливої боротьби та героїзму. І що не менше тішить - завдяки продажам цієї та інших марок, завдяки вашим волонтерським внескам, ми змогли допомогти і ЗСУ і дітям з дитячого будинку! - додав Ігор Смілянський. 

 

Крім марок «Укрпошта» також випустила тематичну листівку, конверт першого дня, художній конверт та мерч.

Придбати марку та іншу філателістичну продукцію з «тракторними військами» можна 28 липня у всіх відділеннях поштового зв’язку, в тому числі і в селах, а також онлайн: у філателістичному магазині «Укрпошти», маркетплейсах Kasta, Prom, Rozetka, а також на міжнародних майданчиках eBay та Amazon. Купуючи марку онлайн кожен можете зробити благодійний внесок на підтримку ЗСУ.

 

Водночас в «Укрпошті нагадали, що як і на попередні поштові випуски будуть діяти обмеження на продаж. Один клієнт може купити на одне замовлення не більше 2 маркових аркушів кожного номіналу (2+2), 2 конверти «Перший день», 10 конвертів та 10 листівок.

Ескіз поштової марки, конвертів, листівки та штемпелів спецпогашення виконала дизайнер-графік та викладач живопису Анастасія Бондарець. Для створення ескізу надихаючою для художниці стала сама фраза, а також вона була під великим враженням від героїзму аграріїв. Тому основою зображення став трактор, що тягне танк, який символізує незламність українців.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх