До 100-річчя 26 училища на стінах з'являються мурали

26.07.2022, 15:31 Переглядів: 2 801

  

Частина стінописів присвячені історії училищу, одна з них Григорію Сковороді, дві територіальній обороні, ще кілька у розробці

У Міському саду з'являються патріотичні мурали до 100-річчя 26 училища. Про роботу над стінописами Телеграфу розповів керівник громадської організації «Кременчуцький патріотичний клуб «Доброволець» Євген Цимбал.

 

- До нашої організації звернувся директор 26 училища, з пропозицією зробити красу, до 100-річчя закладу, це їх паркан. Вони надали фарбу, приладдя, працюмо на волонтерських засадах. Я разом з моєю подругою кременчуцькою художницею Зоряною Дашко працюємо над муралами.

Там 8 вісім моїх робіт: три з них присвячені 100-річчю 26 училища, дві присвячені кременчуцькій територіальній обороні, одна Григорію Сковороді, ще одна Степану Бандері, ще дві в розробці.. Всі інші роботи, Зоряни, це з її персональної виставки - Код UA, композиція Мотанки свободи. Ще нам допомагають члени нашої громадської організації та дітки біженці з лінії зіткнення, для них це чудова розрада щоб відволіктися від війни.. Роботи дуже багато! Сподіваємось, що погода дозволить завершити до Дня Незалежності, - зауважив Євген Цимбал.

 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Євген Цимбал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх