На Полтавщині розпочали акцію на підтримку Збройних сил України

22.07.2022, 18:42 Переглядів: 1 888

 

Вірю в Збройні Сили України

Кременчужан та мешканців Полтавщини закликають морально підтримати військових, адже вже майже 5 місяців вони без перепочинку стримують повномасштабне російське вторгнення на територію України. Попри їх стійкість та незламність вони люди, які також відчувають втому та виснаження.

Про початок акції «Вірю в Збройні сили України» повідомили в обласному терцентрі комплектування. За словами начальника пресслужби капітана Романа Істоміна висловити слова підтримки можна будь-яким способом – прокоментувати допис з офіційних сторінок військових підрозділів у соцмережах, опублікувати відео чи текстову подяку з хештегом #Вірю_в_ЗСУ.

- Форма, зміст та спосіб не має значення – текст, відео, вірш чи пісня, напишете допис у соцмережі чи надішлете нам. Ви можете сказати «Дякую» або «Вірю в ЗСУ» певному підрозділу чи загалом Збройним силам – наголосив Роман.

Загалом суть акції полягає в тому, щоб донести до наших захисників, що про них пам’ятають, що їм вірять та що їм вдячні.

Надіслати свої слова підтримки можна на адресу poltava.military@gmail.com або на номер телефону 091-631-74-64 (підтримуються месенджери Viber, WhatsApp, Telegram, Signal).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх