Скелелаз з Кременчука Ярослав Ткач стартує на останніх Всесвітніх іграх

9.07.2022, 10:00 Переглядів: 2 803

 

Національна команда буде представлена в 19 видах спорту

У Бірмінгемі (США) стартували XI Всесвітні ігри, які проходитимуть з 7 до 17 липня. Україну на масштабному спортивному форумі представлять 102 спортсмена. На цих змаганнях виступить скелелаз з Кременчука, студент Кременчуцького національного університету Ярослав Ткач.

Нагадаємо, що Всесвітні ігри – це міжнародні комплексні змагання з видів спорту, які не входять до програми Олімпійських ігор. Оскільки скелелазіння.

Наш спортсмен минулого року виборов ліцензію на виступ у своєрідних не олімпійських іграх. Ярослав Ткач завоював перше місце у серії Кубків Європи.

Варто зауважити, що це останній раз коли скелелазіння представлене на олімпіаді з неолімпійських видів спорту, бо воно вже є олімпійським видом.

Ярослав Ткач виступатиме 14 липня. Разом з Ярославом виступають ще два представники зі скелелазіння. Це успіх для України, адже одразу два учасники представляють нашу державу. Є країни, які отримали по одній ліцензії  або залишилися без своїх представників.

Цікаво, що росію не позбавили ліцензії - вони її не вибороли. Бо українці забрали одразу дві ліцензії. Першу забрав Данило Болдирев (швидкість) вигравши чемпіонат Європи у Москві, другу – Ярослав Ткач (швидкість).

 

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх