Лікарня «Кременчуцька» отримала «Альбувен» на 200 тисяч гривень

7.07.2022, 13:45 Переглядів: 3 844

 

Лікарня ще потребує надсучасного підсилювача рентгенівського зображення, який перетворює рентгенівське випромінювання у видиме світло з більшою інтенсивністю ніж традиційні екрани

100 флаконів розчину «Альбувен», на майже 200 тисяч гривень, отримала Лікарня інтенсивного лікування «Кременчуцька» від представників соціально-відповідального бізнесу. Після жахливої трагедії, яка трапилася в нашому місті минулого тижня, в медзакладі виникла гостра потреба в придбанні ліків призначених для відновлення і підтримання об’єму циркуляції крові. За своїми лікарськими властивостями даний препарат використовується, як якісний кровозамінник, для підтримки руху крові і забезпечення необхідного тиску, а також для виведення токсинів з організму, лікування шоку і компенсації значних крововтрат. 

 

- Я добре знаю, що сьогодні, наші лікарі продовжують героїчно боротися за життя тих, хто постраждав внаслідок цього жахливого терористичного акту. На наступний день після ракетного обстрілу, я зателефонував головному лікарю Корляковій Оксані Вікторівні і запитав, чи є потреба в медикаментах. Критично невистачало препаратів кровозамінної групи. В свою чергу, я одразу ж звернувся за допомогою до генерального директора Біланівського ГЗК Химича Юрія Віталійовича, який за сумісництвом, є керівником проектів корпоративної соціальної відповідальності. Всі витрати компанія Ferrexpo взяла на себе, і вже за декілька днів ми доставили препарат медикам. Я щиро вдячний, рятувальникам, волонтерам і лікарям, які просто виконуючи свій обов’язок стають героями нашого сьогодення, - розповів депутат Богдан Лазоренко. 

 

В лікарні препарат приймала заступниця директора Сущенко Юлія Юріївна, яка також щиро подякувала компанії Ferrexpo за систематичну і своєчасну допомогу, а депутату за відпрацьований плідний діалог з тими, хто завжди простягає руку допомоги тим, хто її потребує. 

Наступне про що говорили медики з депутатом, так це про необхідність придбання надсучасного підсилювач рентгенівського зображення, яке перетворює рентгенівське випромінювання у видиме світло з більшою інтенсивністю ніж традиційні екрани. Подібне обладнання використовується для оснащення не лише рентген-кабінетів, але й відділень хірургії. Завдяки унікальності конструктиву апарати такого типу незамінні в операційних-саме вони дозволяють з максимальною точністю візуалізувати інформацію, що цікавить анатомічну область пацієнта і більш ретельно стежити за ходом оперативного втручання. Богдан Лазоренко, в свою чергу, пообіцяв зробити все можливе, щоб таке високотехнологічне медичне обладнання, якнайскоріше з'явилося у наших лікарів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх