Окупанти проводять «перепис населення» у Маріуполі - вимагають відбитки пальців

24.06.2022, 07:36 Переглядів: 1 474

 Наразі місцевим заборонено залишати місто

Російські окупанти проводять так званий «перепис населення» в захопленому Маріуполі, вимагаючи здати відбитки пальців Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України. 

Так, під час процедури у людей вимагають документи, що посвідчують особу, а також проходження процедури дактилоскопії (фіксація відбитків пальців). Наразі місцевим жителям заборонено залишати місто.

Зазначається, що на вулицях міста працюють знімальні групи російських пропагандистських телеканалів, які створюють матеріали про нібито налагодження життя в Маріуполі.

За даними української розвідки, під окупацією ціни на продукти харчування продовжують зростати. Ціна півторалітрової пляшки питної води сягає близько 100 грн, кілограму свинини – 600 гривень. Також  ГУР МО повідомляє, що в місті працюють так звані  поховальні групи окупантів, які за 10 тисяч гривень пропонують послуги з поховання.

Нагадаємо, напередодні керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що Україні добре відома доля та місцеперебування майже всіх українських військовополонених, зокрема і з «Азовсталі». Їх звільнення відбудеться поетапно, частина полонених може повернутися додому найближчим часом.

Автор: Олеся Данилова Джерело фото: GETTY IMAGES
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх