«Всі хто їздив за кордон - повернулися»: Лунін про дозвіл покидати країну

24.06.2022, 08:04 Переглядів: 3 539

 

Деякі виїжджали за кордон по кілька разів

Керівник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін розповів кому надають дозвіл покинути країну, а кому - ні. За його словами, вони відмовляють не лише релігійним організаціям, а й бізнесменам.

- Видаємо дозвіл на перетин кордону, вносимо у систему «Шлях», лише тих хто їде за гуманітарною допомогою. Для цього повинен бути лист від тієї закордонної організації, яка надає допомогу. У цьому листі має бути прізвище, ім’я та по батькові людини, яка їде, що вона повинна забрати, для кого вона це везе, на якому транспорті, - розповів очільник Полтавської ОВА.

Дмитро Лунін додав, що люди, які хочуть переукласти договори по своїм підприємствам або поїхати у пошуках гуманітарної допомоги - їм відмовляють, адже вбачають використання системи, щоб поїхати по своїм особистим справам.

За майже 4 місяці повномасштабної війни, на Полтавщині видали приблизно 100 дозволів. За кордон, щоб доставити гуманітарний вантаж, виїжджав лише один депутат Полтавської обласної ради.

- Один обласний депутат їздив, він повернувся, взагалі, усі повернулися. Всі хто їздив за кордон - повернулися, - заявив Дмитро Лунін.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх