Охтирка отримала оргтехніку від Компанії Ferrexpo

21.06.2022, 16:01 Переглядів: 2 456

 

Місто отримало ноутбуки, комп’ютери, монітори, акустичні системи, принтери, телевізори та ін. загальною вартістю понад 1,5 млн гривень

Містечко Охтирка Сумської області упродовж майже місяця знаходилось в облозі російських військ, піддавалось масованим ударам ворожої авіації та обстрілам. Попри це, місто не було взяте в облогу й стало надійною перешкодою для просування російської армії вглиб України. В Охтирці різного ступеню пошкоджень та руйнації зазнали всі багатоповерхівки, приватний житловий сектор, суттєво пошкоджено інфраструктуру - ТЕЦ, центральний каналізаційний коллектор, газогони, водогони  та ін. Крім того, внаслідок обстрілів інфраструктурних будівель знищена або виведена з ладу велика кількість оргтехніки, необхідної для відновлення та функціонування міста.

До Ferrexpo звернувся Охтирський міський голова Павло Кузьменко з проханням придбати необхідну для відновлення міста та надання допомоги населенню техніку.

 

За словами Юрія Химича, керівника програм корпоративної соціальної відповідальності Ferrexpo в Україні, Компанія швидко відреагувала, придбала й передала допомогу в Охтирку. Місто отримало ноутбуки, комп’ютери, монітори, акустичні системи, принтери, телевізори та ін. загальною вартістю понад 1,5 млн гривень.

- Це не перша наша допомога місту-герою Охтирці. Раніше Компанія вже передала фронтальний навантажувач та екскаватор-навантажувач для ліквідації наслідків ворожих обстрілів. Готуємо передати також два пасажирських автобуси”, - додав Юрій Химич.

Менеджмент Ferrexpo й особисто Костянтин Жеваго продовжують слідкувати за ситуацією в Україні та оперативно надавати допомогу туди, де її найбільше потребують.

- Населені пункти, які першими зустріли ворога та зазнали великих жертв, потребують нашої уваги в першу чергу. Ми об'єднали зусилля керівників та працівників Ferrexpo і сподіваємось, що наша підтримка допоможе якнайшвидше впоратися з наслідками руйнацій, - зазначили в Компанії.
Автор: на правах реклами
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх