Держпродспоживслужба просить скасувати мораторій на проведення перевірок якості пального

16.06.2022, 15:28 Переглядів: 2 405

  

В Україні б’ють на сполох через неякісне пальне на АЗС

На вітчизняних АЗС ситуація помітно покращується. Пальне для автомобілів все частіше є у вільному продажу, хоча його ціна і значно зросла. Втім, вартість пального та його дефіцит не єдині проблеми власників автівок. В Україні б’ють на сполох через неякісне пальне і говорять, що «через 2-3 місяці на автомобілях ми не зможемо їздити».

Держпродспоживслужба просить скасувати мораторій на проведення перевірок якості пального, тому що в країні почастішали випадки його змішування та фальсифікації.

За словами начальника Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві Олега Рубана, якість пального на АЗС наразі стає справжньою проблемою.

- На жаль, Кабінетом міністрів, у зв’язку з військовим станом, накладено мораторій на певні перевірки. У зв’язку з цим окремі АЗС вчиняють шахрайські дії, – пояснив він ММR.

Рубан також зазначив, що в Кабмін вже направили пропозицію щодо поновлення контролю за метрологічним наглядом, а це кількість пального та перевірка його якості.

- Тому що через 2-3 місяці на автомобілях ми не зможемо їздити, якщо будемо використовувати те пальне, яке сьогодні фактично змішують з невідомою речовиною, – повідомив експерт.

За матеріалами ММR

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх