Полтавський фотограф створив унікальну колекцію листівок «Військотики»

15.06.2022, 07:35 Переглядів: 3 486

 

Кошти з продажу листівок підуть на потреби українських захисників

У Полтаві місцевий фотограф Сергій Мошенко створив колекцію листівок «Військотики», кошти з продажу яких він направить на потреби українських захисників. Про це повідомляли видання «Армія Inform» та «Полтава 365». У колекцію увійшло 14 фотографій, де зображені українські військові та котики. Кожна зі світлин випущена лімітованим тиражем по 100 штук.

Ідея створення подібної колекції у фотографа виникла після перегляду відео та соцмереж, де військові фотографуються в районі бойових дій із врятованими тваринами.

- Військові то собачку врятують, то кота винесуть з-під завалів. Є в українців щось таке — надлюдська доброта, яка якраз і проявляється в піклуванні про слабших. Поєднати найсильніших і найбеззахисніших — от цю цінність і хотілось вкласти в таку унікальну колекцію листівок «Військотики», - розповів Сергій.

Троє бійців прийшли на фотозйомку зі своїми котами, інших пухнастиків принесли полтавці, які побачили оголошення в інтернеті і вирішили допомогти.

- Головна ідея була в тому, щоб на фото були справжні військові. Коли ми вже назначили день, я дуже хвилювався. Прийшли здорові чоловіки в амуніції, і от як я зараз буду їм пояснювати, що хочу їх з кошенятами сфоткати? Даю одному з них кота, а він його притискає до себе і каже: «Уті-путі». І я зрозумів, що все буде добре, - ділиться Сергій Мошенко.

На фото позначені позивний військовослужбовця і ім'я кота. Одна листівка коштує мінімум 100 гривень, але можна давати більше, адже виручені гроші підуть на допомогу ЗСУ.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: poltava.to
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх