Начальник Кременчуцької РВА назвав інформацію про неонацистів у Кременчуці повною маячнею

9.06.2022, 12:29 Переглядів: 7 449

 

Ще більше здивувала Олега Лєдніка фейки про «опорні пункти», бронетехніку та артилерію, нібито розміщену у Кременчуці

Відверто пропагандистське видання держави-агресора, яке має назву «російське державне інформагенство «РІА новини», з посиланням на представника міноборони рф, повідомило, що нібито «українські неонацисти обладнали опорні пункти з бронетехнікою та артилерією у навчальних закладах Кременчука». Ця інформація розійшлася по паблікам, та дійшла до кременчужан. Звісно, що метою цієї інформаційно-психологічної операції російських пропагандистів саме це і було – посіяти паніку серед кременчужан. До речі, схожі інформаційні вкиди російські пропагандисти зробили й по іншим українським містам.

На ранковому брифінгу журналісти задали питання начальнику Кременчуцької районної військової адміністрації Олегу Лєдніку з приводу того, як реагувати на цю інформаційну атаку ворога.

Олег Лєднік відповів, що про подібні інформаційні вкиди рашистів він знає і дивується примітивізму їхньої пропаганди. По-перше, він не розуміє, кого російське пропагандистське видання називає «неонацистами»? По-друге, якщо такими вони вважають людей у військовій формі, то усім відомо, що з 24 лютого Президент України оголосив загальну мобілізацію, яка триває досі і якою займаються територіальні центри комплектування (колишні військкомати). Звісно, що мобілізовані військовослужбовці до їх відправки у війська не знаходяться увесь час у центрі комплектування, а перебувають або вдома, або у різних куточках міста. Саме через це їх можна побачити у різних районах Кременчука. Та й не тільки Кременчука. Військовослужбовців під час війни можна побачити у будь-якому місті України. І це добре – бо саме вони нас захищають від російських окупантів.

Ну а щодо розміщення бронетехніки та крупнокаліберної артилерії у навчальних закладах міста, то таку маячню, на думку Олега Лєдніка, взагалі складно коментувати через її абсурдність. Адже ніхто з кременчужан такої техніки та озброєння у місті ніколи не бачили.

Може, російським пропагандистам з москви видніше, що діється у Кременчуці? Хоча, для внутрішнього споживання у росії така маячня можливо і пройде. А от кременчужан вона може лише насмішити.

Проте, все ж таки варто пам’ятати, що в Україні четвертий місяць триває війна, а тому не можна нехтувати існуючими загрозами і під час кожної «повітряної тривоги» необхідно спускатися в укриття.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх