Кременчуцька легкоатлетка Ярослава Ялисоветська завоювала «бронзу» в Іспанії

7.06.2022, 13:03 Переглядів: 3 346

 

Вітаємо нашу спортсменку

В іспанській Саламанці відбувся міжнародний легкоатлетичний турнір Trofeo de Atletismo Ciudad de Salamanca. У змаганнях взяла участь кременчужанка Ярослава Ялисоветська, яка виконала норматив на чемпіонат світу.

Ярослава Ялисоветська стала третьою у бігу на 400 м з бар’єрами серед жінок. Фінал складався з двох забігів. Ярослава виграла свій забіг з часом 59,54 с.

 

У загальному заліку це був третій час, тож кременчужанка здобула «бронзу». Перше місце тут в домініканки Евелін де Кармен (58,43 с), друге місце в іспанки Даніели Фра Палмер (58,50 с).

- Ти спортсмен - ти обличчя України. Покажи її рівні варті поваги. Змагайся, поширюй, показуй силу України всюди. Як ми всі зрозуміли, сила в інформації, томи ми повинні: пишатися нашими ЗСУ та захисниками, транслювати правду про страшні події. Показувати усьому світу максимальну кількість подій для гордощів за українців: спортсменів, співаків та інших зірок.

Тож сьогодні пройшов неймовірний для мене старт: новий особистий рекорд (59.54), норматив на юніорський чемпіонат світу, 3 місце на престижній зустрічі та перший старт сезону.

Дякую всі, хто сприяв моїй участі у змаганнях, тим хто допомагає і надає всі можливості для тренувань, життя і відновлення, - розповіла кременчуцька легкоатлетка Ярослава Ялисоветська.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх