Ferrexpo передала новий автобус у Тростянець

2.06.2022, 16:12 Переглядів: 2 557

 

Понад 30 днів населений пункт знаходився в окупації російських військ

Місто Тростянець Сумської області розташоване за 50 км від кордону з Росією. Понад 30 днів населений пункт знаходився в окупації російських військ. За цей час було знищено значну частину інфраструктурних об'єктів: повністю зруйнований авто та залізничний вокзал, підприємства та установи, лікарня, всі магазини та аптеки, адмінбудівлі, сотні приватних будинків. Російські військові знищили та викрали всі автомобілі швидкої допомоги, а також комунальний транспорт.

До Феррекспо звернувся міський голова Тростянця Юрій Бова з проханням надати гуманітарну допомогу для забезпечення життєдіяльності населення в Тростянецькій міській територіальній громаді. Компанія долучилася до вирішення транспортного питання: придбала і доставила в місто Тростянець новий автобус АТАМАН А092Н6 вартістю понад 2,5 млн гривень.

За словами Юрія Химича, керівника програм корпоративної соціальної відповідальності Ferrexpo в Україні, допомога населенню наразі є пріоритетом для Компанії.

- Керівництво Ferrexpo спрямовує свої гуманітарні ініціативи на забезпечення нагальних запитів наших громадян. У Тростянці дуже гостра потреба в комунальній техніці та транспорті. Переданий у місто автобус допоможе полегшити ситуацію з перевезеннями, - додав він.

Компанією Ferrexpo, яка входить у ТОП-3 світових експортерів високоякісних залізорудних окатків з виробничими потужностями в Україні, створено Спеціальний Гуманітарний фонд, який вивчає потреби громад і оперативно організовує їх забезпечення.

Автор: на правах реклами
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх