Військовим потрібні перехідники до РПГ-7: кременчуцькі волонтери шукають токарів та метал

31.05.2022, 14:57 Переглядів: 2 859

 

До редакції звернувся волонтер з Кременчука, який давно виготовляє такі перехідники, але заказів так багато, що не встигає

До редакції «Кременчуцького Телеграфа» звернувся волонтер, який із самого початку широкомасштабної війни з росією виготовляє для військових ЗСУ спеціально сконструйовані перехідники на протитанковий гранатомет радянського виробництва РПГ-7. Ці перехідники дозволяють стріляти з гранатомета мінами 82-мм калібру.

- Це перехідник для маршевого двигуна на РПГ-7. Він дозволяє стріляти 82-мм мінами. Ми вже давно їх робимо, але у мене лише один токар, а замовлень від військових так багато, що просто не встигаємо. Та й з матеріалами проблема. Треба допомога. Кременчук – місто машинобудівників. Токарів та станків у місті багато. Давайте разом зробимо для наших захисників багато таких пристроїв, - закликав волонтер.

Він зазначив, що з матеріалів для виготовлення перехідників потрібні лише звичайна водопровідна труба діаметром ? дюйма та заготовка «кругляк» діаметром 50 мм.

- Ці перехідники одноразові, тому для їх виготовлення потрібен звичайний чорний метал. Але саме через це, їх військовим треба багато – кожен перехідник розрахований на один постріл, - додав волонтер.

Він передав креслення пристрою, яке ми оприлюднюємо, та надав свій номер телефона для тих, хто готовий допомогти у цій справі – 0674515329

20220531_101717.pdf [774,79 Kb] (cкачиваний: 316)  

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх