В Україні російські окупанти гвалтують маленьких дітей, - омбудсмен на форумі у Давосі

23.05.2022, 16:20 Переглядів: 1 518

 

Людмила Денісова виступила на відкритті Будинку російських воєнних злочинів у Давосі в рамках Всесвітнього економічного форуму

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова повідомила, що російські окупанти, які прийшли воювати проти України, гвалтують та вбивають маленьких дітей.

Омбудсменка стверджує, що масові сексуальні злочини - це тактика війни росії зі знищення народу України, «це зброя, щоб зламати український дух, але не вийде».

Про це вона повідомила у телеграм.

Людмила Денісова виступила на відкритті Будинку російських воєнних злочинів у Давосі в рамках Всесвітнього економічного форуму та наголосила, що від війни в Україні найбільше страждає цивільне населення.

- Щодня на телефон гарячої лінії Уповноваженого звертаються 700-800 наших громадян, які повідомляють про воєнні злочини рф. 1500 громадян знайшли сміливість звернутися на телефонну лінію психологічної допомоги та розповісти про найстрашніші злочини - сексуальні, катування, тортури. Я маю доручення від матерів дво- та трирічних дітей, які загинули в страшних муках від зґвалтування рашистськими військовими, повідомити світові про цей жах, - йдеться в повідомленні.

Омбудсменка хоче, щоб весь світ дізнався про злочини російських окупантів в Україні.

- Ми будемо говорити, щоб світ знав! Ми всі хочемо миру, але не ціною наших жінок, дівчат і хлопчиків! Тільки перемогою народу України! І вона обов'язково буде, - додала Денісова.
Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх