У Кременчуцькому районі попрощалися із захисником Олександром Козелом

23.05.2022, 09:04 Переглядів: 2 339

 

Вічна пам'ять Герою!

У Свято-Михайлівському храмі мешканці Кременчуччини прощалися із захисником Олександром Козелом. 6 травня старший солдат Олександр Козел на Харківщині у боях з російськими окупантами отримав тяжкі поранення. Два дні він боровся за життя у госпіталі, але, на жаль, поранення були вкрай тяжкими, і 8 травня наш захисник відійшов у вічність.

18 травня тіло воїна-земляка зустріли у рідному місті, а наступного дня, 19 травня, у Свято-Михайлівському храмі Глобиного рідні, побратими, військовослужбовці, керівництво громади, друзі, знайомі та вдячні містяни попрощалися з Олександром та провели Героя у останню путь.

Народився Олександр 12 квітня 1987 року у м. Глобине Полтавської області. У 2002 році закінчив Глобинську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №1 імені В.Є. Курченка. 8 лютого 2022 року Другим відділом Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки був відправлений на військову службу за контрактом до військової частини А2167 міста Біла Церква. І до останнього свого подиху він був вірним своїй Батьківщині.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх