Вони бояться: російські окупанти намагаються приховати свою участь у вторгненні в Україну

11.05.2022, 17:12 Переглядів: 3 269

 

Окупанти вимагають у командування засекретити їхню участь у бойових діях в Україні, розуміючи невідворотність покарання за скоєнні злочини

Військові російської армії починають усвідомлювати воєнну поразку рф. Розуміючи невідворотність покарання за скоєнні ними воєнні злочини проти народу України, окупанти вимагають у командування засекретити їхню участь у вторгненні.

Про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

- Особливого маштабу такі звернення набули у частинах повітряно-космічних сил росії. Сховатися від помсти за масові вбивства мирних мешканців та знищену інфраструктуру України намагаються не лише безпосередні виконавці злочинів, а й уже колишні військові, які брали участь у підготовці до вторгнення в нашу державу, – йдеться в повідомленні.

Воєнна розвідка України, зокрема встановила особи воєнних злочинців – військовослужбовців 277-го бомбардувального авіаційного полку 303-ї змішаної авіаційної дивізії 11-ї армії ВПС і ППО (військова частина 77983), що дислокується на аеродромі «Хурба» Хабаровського краю. Більшість з них залучалася до завдання ракетно-бомбових ударів по території України з аеродромів на території білорусі «Ліда» та «Барановичі», а також аеродромів в рф «Борісоглєбск» та «Маріновка».

- Відповідальності за масові вбивства мирних громадян та співучасть у підготовці таких злочинів окупанти намагаються уникнути, вимагаючи у командування надати їм фальшиві документи про перебування на лікуванні чи у відпустках. Дехто з льотчиків вимагає документи, що на момент початку російсько-української війни вже не проходив службу в частині, - повідомляють українські розвідки.

Головне управління розвідки Міноборони України опублікувало список командного та льотного складу 277-го бомбардувального авіаційного полку.

- Нагадуємо, що за злочини проти мирного населення України всіх воєнних злочинців буде притягнуто до відповідальності, – наголосили в ГУР МОУ.
Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх