Зеленський розповів, як долатимуть дефіцит пального, який виник після того, як російські ракети зруйнували Кременчуцький завод

8.05.2022, 12:14 Переглядів: 1 953

 

Президент доручив пришвидшити транспортування пального з портів ЄС до України

Президент України Володимир Зеленський під час наради щодо діяльності виконавчої влади ознайомився із ситуацією стосовно забезпечення громадян пальним та доручив пришвидшити його транспортування від європейських портів до українських споживачів. Про це він повідомив у вечірньому відеозверненні.

- Провів сьогодні нараду щодо діяльності виконавчої влади. Головні питання – економічні. Зокрема, про забезпечення українців пальним, про подолання дефіциту пального, який виник після того, як російські ракети зруйнували наш Кременчуцький завод і бази нафтопродуктів по всій державі. Заслухав доповіді про те, що конкретно робиться для організації постачання в Україну достатнього обсягу бензину та інших видів пального. Ключове завдання для урядовців – пришвидшити транспортування пального від європейських портів до наших споживачів. Обсяг такого транспортування має збільшуватися щоденно, - наголосив Глава держави.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх