«Ціною власного життя врятував 12 побратимів»: у Горішніх Плавнях попрощалися з 20-річним воїном Анатолієм Назаровим

4.05.2022, 11:01 Переглядів: 3 340

 Вічна пам'ять військовому

Вчора, 3-го травня на кладовищі с. Кияшки Горішньоплавнівська територіальна громада попрощалася із загиблим воїном Анатолієм Назаровим. Попрощатися з Анатолієм вийшло все село, від друзів, рідних, однокласників до представників Горішньоплавнівської міської ради. 29 квітня від поранень не сумісних з життям під час участі в бойових діях на Харківщині загинув солдат Збройних сил України Анатолій Назаров.

Народився Анатолій Назаров 27 травня 2001 року в с. Дмитрівці в багатодітній родині. Навчався у Дмитрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. У вересні 2017 року вступив до Вищого професійного гірничо-будівельного училища міста Горішні Плавні, де отримав спеціальність «машиніст екскаватора, слюсар-ремонтник, стропальник». У 2020-2021 роках проходив строкову військову службу у лавах Збройних сил України.

 

Міський голова Дмитро Биков повідомив, що юнак був мобілізований на російсько-українську війну 4 квітня 2022 року, воював за незалежність і територіальну цілісність України.

- Пам’ятаємо його як доброго, привітного хлопця, гарного товариша. При виконанні бойового завдання він першим помітив атакуючий ворожий безпілотний літальний апарат і встиг вчасно попередити своїх товаришів. Анатолій загинув, ціною власного життя врятував 12 побратимів. Двадцятирічний Анатолій Назаров увічнив своє ім’я в історії нашої громади, Батьківщини. Вічна пам’ять полеглим героям України!, - зазначив очільник громади.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх