Окупанти пошкодили міст через Дністровський лиман на Одещині, рух перекрито (оновлено)

26.04.2022, 15:58 Переглядів: 4 108

 Міст закрили через пошкодження

Сьогодні, 26 квітня, росіяни завдали ракетного удару по Одеській області,  порушили міст через Дністровський лиман повідомляє Оперативне компандування Південь.

Перед цим в Одеській обладміністрації розповіли, що міст з Білгород-Дністровського району в бік Одеси закрито через пошкодження. Обставини та інформація про постраждалих уточнюються. 

Голова Укрзалізниці Олександр Камишін повідомив про пошкодження залізничного мосту. 

«Сьогодні о 12:36 в результаті ракетного обстрілу пошкоджено залізничний міст через Дністровський лиман на Одещині. Серед залізничників постраждалих немає», — написав він.

Водіїів наразі просять обирати альтернативні шляхи для руху.

 

22 квітня у РФ заявили, що хочуть захопити весь південь України та вийти на Придністров'я. Після цього загарбники мають пробити коридор до ПМР, де нібито відзначаються факти утисків російськомовного населення. 

Сьогодні також сталися вибухи в окупованому Придністров’ї, є інформація про пошкодження радіовишок. Президентка Молдови Майя Санду скликає Раду Нацбезпеки ООН через ці вибухи. У соцмережах ширяться фото автомобілів з людьми, які евакуюються з Придністров’я в бік Кишинева. 

Оновлено: 

Через пошкодження мосту спочатку рух трасою перекрили, а автомобілі перенаправляли через Паланку. Пізніше стало відомо, що через зруйнований міст відкрили реверсний проїзд. Голова Білгород-Дністровської районної ради Григорій Мельниченко розповів, що рух через міст контролюють поліцейські. Розвідний автомобільно-залізничний міст у Затоці з'єднує дві частини Будацької коси.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх