Про «Коктейлі Молотова» треба повідомляти та передавати їх поліції, а не виносити на смітник

26.04.2022, 12:20 Переглядів: 2 036

 

Готуючись зустрічати російських окупантів у перші дні війни кременчужани запаслися «коктейлями Молотова»

Ще у перші дні війни, готуючись до зустрічі з російськими окупантами, кременчужани масово виготовляли «коктейлі Молотова». За два місяця вони втратили свої властивості щодо знищення ворожої техніки, та й у спроможність російської армії дійти до Кременчука вже мало хто вірить. Тому, власники такого «арсеналу» стали потрохи позбавлятися від досить небезпечних пляшок з горючою рідиною.

Під час ранкового брифінгу у начальника Кременчуцької районної військової адміністрації Олега Лєдніка про це повідомив журналіст Олег Булашев. За його словами два пакети з «коктейлями Молотова» хтось виніс на смітник. Він запитав у очільника РВА як бути тим кременчужанам, хто заготовив собі таку зброю, а наразі хоче від неї позбавитись.

- За два місяця «коктейлі Молотова» втратили свої бойові властивості, хоча є пожежонебезпечними. Проте, не треба їх викидати на смітники чи кудись виливати, наносячи шкоду природі. Треба повідомляти поліцію і правоохоронці будуть забирати такі пляшки. Будемо їх централізовано утилізувати, - пояснив Олег Лєднік.

Він додав, що ніяких правових наслідків для тих, хто виготовляв та зберігав такі знаряддя не буде, адже вони готувались для боротьби з ворогом й захисту України.

 

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх