У Маріуполі загинув військовий Едуард Горошочок

26.04.2022, 13:04 Переглядів: 2 716

 

Вічна пам'ять Герою!

Вчора, 25 квітня, стало відомо про смерть полтавця Едуарда Горошочка, який загинув у Маріуполі. Про це повідомила на своїй фейсбук-сторінці дружина воїна та його друзі.

- Подивись у мої очі враже. Ти називав мене своїм молодшим братом і потайки руйнував мою армію щоб потім прийти і забрати все без бою. Ти вважав, що легко здолаєш меншого але ти забув враже, що моя країна воювала всю свою історію, ти забув що я нащадок славетних воїнів. Прадавній отець давно селів павутиння мого життя. Я можу ховатися але це не продовжить мого існування адже моя доля вирішена. В мені тече кров моїх предків вони дивляться на мене з небес і я не можу осоромити їх, я знаю вони прийдуть до мене, вони допоможуть, вони стануть поруч у моїй боротьбі зі злом.

Нехай Дніпро широке і гори Карпат, Чорне та Азовське море, безкраї поля і блакитне небо над ними дають мені сили і знають я буду битися за них, я буду битися за кожний шматок своєї рідної землі, я буду битися за кожну дитину, за кожну сім'ю, за дружину, за дитину, за сім'ю, за полеглих друзів. Я вже не той хлопчик якого ви не боялися, я досвідчений Воїн. Мене навчили безжально вбивати вас і я буду вбивати вас, доки ви не дасте спокій моїй країні. Я не відчуваю болю, я не боюся смерті, я готовий померти за свій дім і назавжди залишусь в серцях тих за кого віддам своє життя. В мені тече кров воїна. Я ВОЇН. - Едуард Горошочок, 1 квітня 2022 рік.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх