18 859 вимушених переселенців зареєстровано у Кременчуці

26.04.2022, 11:03 Переглядів: 902

 

Життя у Кременчуці триває

У Кременчуці станом на ранок 26 квітня в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб за місцем проживання зареєстровано 18859 осіб. Про це у щоденному звіті повідомив міський голова Кременчуцької міської ОТГ Віталій Малецький.

- За минулу добу до Центру тимчасового розміщення «Кременчук» звернулося 28 осіб, усі були розселені. Всього з початку війни до цього Центру звернулися 13255 осіб.

Від початку війни кременчужанами надано 399 приватних житла для безоплатного розміщення 1259 внутрішньо переміщених осіб, - заначив Віталій Малецький. 

25 квітня було видано 224 продуктові набори внутрішньо переміщеним особам та мешканцям міста. Всього видано 9666 продуктових наборів. Якщо у вас є потреба в допомозі, звертайтеся на гарячу лінію «Гуманітарний Кременчук» (телефон 0 800 33 22 21).

Протягом доби правоохоронці здійснювали посилене патрулювання вулицб міста. Інформації про тяжкі злочини на території громади не надходило.

За минулу добу в Кременчуці народилося троє немовлят, у тому числі двоє - у тимчасово переміщеної особи.

18 постраждалих від війни цивільних осіб прибули на лікування до лікарень міста. Загалом у медичних закладах Кременчука перебувають на лікуванні 53 такі особи.

Станом на ранок 26 квітня у Кременчуці 21970 дитини перебувають на дистанційному навчанні (99,4% від загальної чисельності учнів); кількість дітей з числа ВПО, які зараховані у період війни - 762 осіб.

Комунальні підприємства Кременчука працюють у звичайному режимі.

  • 11 бригад КП «Благоустрій Кременчука» виконували прибирання на вулицях міста, проводили видалення аварійних дерев, працювали у парках та скверах міста.
  • Працівники «Кременчукводоканалу» забезпечували нормальне функціонування водопроводів та міської каналізаційної системи, відповідність води державним санітарним нормам. Проводили ремонт трубчастих колодязів.
  • КАТП-1628 здійснювало вивіз сміття з приватного сектора та житлових кварталів, проводило прибирання вулиць, у тому числі з використанням автопилососу, чистило ливнівки.
  • КП «ШРБУ» продовжує ремонт автошляхів, у тому числі з використанням рециклера, профілювання ґрунтових доріг, укріплення узбіч. Виконуються різноманітні роботи з утримання дорожньої інфраструктури.
  • КП «Теплоенерго» проводить ремонтні профілактичні роботи на тепломережах, забезпечує роботу систем постачання гарячої води, виконує інші роботи.

Зранку на маршрути Кременчука виїхали 40 тролейбусів, 9 комунальних автобусів та 114 автобуси приватних перевізників.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх