Окупанти розпочали примусову мобілізацію на захоплених територіях для поповнення своєї армії

23.04.2022, 19:58 Переглядів: 1 679

 

По суті це спроба путіна знищити Україну «українськими руками»

Окупанти розпочали примусову мобілізацію на захоплених територіях Херсонської, Запорізької та Харківської областей. В першу чергу російські окупанти намагаються мобілізувати українських медиків, які залишились на окупованих територіях. Зокрема, в місті Вовчанськ (Харківська область) в первинної медико-санітарної допомоги молодший медичний персонал примусово відправляють на передову для надання першої медичної допомоги пораненим російським воякам. В разі відмови медикам погрожують розстрілом.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Окупанти також розпочали мобілізацію молоді на окупованих територіях Херсонської, Запорізької та Харківської областей. З цією метою ними перекриті можливості для виїзду з Херсонської області на контрольовані Україною території. Також ними обмежено можливість виїзду в бік рф.

В Запорізькій області російські військовослужбовці та співробітники фсб також шукають людей призовного віку. Українська розвідка повідомляє, що саме їх планують відправити на поповнення бойових підрозділів російської армії на найбільш гарячих напрямках.

- Ці заходи проводяться попри переважно проукраїнську налаштованість населення областей та загальну мотивацію чинити опір російським загарбникам, - йдеться у повідомленні ГУР Міноборони.

Раніше українські розвідники повідомляли, що особисті дані мешканців тимчасово окупованих територій окупанти почали збирати нібито для отримання «гуманітарної допомоги» або соціальних виплат, а на справді для імітації проведення «референдумів» та подальшої мобілізації до свого війська.,

У день «голосування» співробітники фсб та місцеві колаборанти заповнюватимуть «бюлетені», використовуючи інформацію, одержану раніше та без фізичної присутності самих українців.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх