Про святкування Великодня на Полтавщині і Кременчуччині та звернення керівника РВА

21.04.2022, 12:50 Переглядів: 7 192

 

Начальник районної військової адміністрації нагадав про прийняте рішення щодо порядку святкування Великодня в умовах війни

Під час ранкового брифінгу начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік нагадав про порядок святкування Великодня в умовах війни. Відповідне рішення було прийняте очільником Полтавської обласної військової адміністрації Дмитром Луніним учора, про що ми повідомляли читачам.

Отже, із сьогоднішнього дня комендантська година по всій Полтавській області триватиме з 22.00 до 5.00.

У ніч на Великдень 24 квітня богослужіння відбуватимуться лише всередині храму та без вірян. Планується відеотрансляція літургії.

Паски освячуватимуть після завершення комендантської години, тобто з 5.30 ранку на прилеглій до храмів території, або ж це можна зробити 23 квітня до початку дії комендантської години.

- Прохання не створювати скупчення людей для освячування пасхальних кошиків. Адже можливі як повітряні тривоги, так і провокації. Особливу увагу звертаю на те, що вживання алкогольних напоїв у громадських місцях заборонено. Ця заборона особливо жорстко буде контролюватись правоохоронцями у Великодні дні. Прошу усіх це усвідомити та не створювати собі проблем та не відволікати поліцейських від більш важливих завдань, - звернувся Олег Лєднік до жителів Кременчука та району.
Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх