Російські окупанти збираються підірвати боєприпаси на Запорізькій АЕС (додано - підірвали)

14.03.2022, 14:53 Переглядів: 2 686

 

Про це заявили в «Енергоатомі»

У найближчу годину окупанти, які захопили Запорізьку АЕС, планують розпочати «утилізацію» боєприпасів прямо на майданчику станції біля руїн учбово-тренувального центру ЗАЕС. Тобто ворог збирається сьогодні підірвати боєприпаси на території Запорізькій АЕС.

- Іншими словами, божевільні решісти збираються підривати боєприпаси прямо навпроти енергоблоку №?1 атомної станції, - йдеться у повідомленні.

На фото, наданому «Енергоатомі» видно, що унаслідок ворожих обстрілів на ЗАЕС вибиті шибки, які працівники АЕС закрили листами ДСП.

Як стало відомо, рашистські недоумки таки підірвали боєприпаси біля першого енергоблоку та поблизу руїн учбово-тренувального центру Запорізької АЕС. Про це інформує пресслужба «Енергоатома» на сторінці в соціальних мережах.

У відомстві зазначили, що московити підірвали лише частину боєприпасів. Окупанти планують і надалі здійснювати провокації на найбільшому ядерному об’єкті Європи.

На час вибухів персонал АЕС вимушено залишав робочі місця. В «Енергоатомі» не розуміють, що ще повинні зробити загарбники, щоб партнери, зокрема МАГАТЕ, вдалися до рішучих дій.

 

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх