Козельщина допомагає фронту, приймає біженців та готується до посівної

11.03.2022, 12:31 Переглядів: 2 255

 

Про це на ранковому брифінгу в Кременчуцькій РВА розповів голова Козельщинської СТГ Олександр Троцький

За його словами, в Козельщині та усіх селах СТГ люди роблять усе можливе, щоб допомогти військовим, мешканцям тих регіонів, які опинились у зоні ведення бойових дій та переселенцям.

- Добровольців для поповнення лав української армії у нас більше, ніж треба. Нещодавно на військову службу пішов один із старостів, - заявив Олександр Троцький.

Він повідомив, що волонтери разом з місцевою владою відправляли гуманітарну допомогу до Харкова і Ахтирки, допомагали біженцям із Сумщини, які тимчасово перебувають в одному з готелів Полтави. В Козельщині вже прийняли понад 350 переселенців. Для їх розміщення створили базу даних по вільному житлу, багато місцевих жителів беруть біженців до себе, у лікарні обладнано 50 місць для прийому жінок з дітьми. Наразі обладнується місце для перебування 110 біженців у спортзалі Козельщинського ліцею.

Олександр Троцький розповів про ініціативу козельщан щодо ліпки вареників для бійців районної тероборони. Нещодавно був зафіксований рекорд – за один день зліпили 3400 вареників.

Голова Козельщинської СТГ повідомив, що полагоджено систему оповіщення про повітряну тривогу, а також про підготовку до майбутньої посівної.

- Фермерам і агрофірмам бракує добрив, але озимі поки у гарному стані, тож будемо з хлібом. Маємо вірити нашим Збройним силам, вірити в Перемогу!, - заявив Олександр Троцький.

 

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх