Ірина Дроздова: «Ніхто не поїхав, ми робимо свою справу. Люди мають бути забезпечені продуктами»

5.03.2022, 13:42 Переглядів: 2 672

На ПРАТ «Кременчукм’ясо» ситуація напружена, але стабільна. Дефіциту продукції немає

На сьогоднішній день у багатьох виникає питання стосовно того, наскільки місто забезпечене продуктами харчування. Ми зв‘язалися з головою правління ПРАТ «Кременчукм’ясо» Іриною Дроздовою, вона дуже емоційно розповіла, що зараз підприємство працює в напруженому режимі:

- Усі без виключення розуміють серйозність ситуації і виконують поставлену задачу. Працівники молодці! Шофер, який під обстрілами з-під Києва вивозить спеції і сировину, для мене герой! Я вдячна кожному. Ніхто не виїхав. Люди відправляють дітей в безпечні регіони, а самі повертаються на виробництво. Так, працювати непросто. Доводиться знаходити нових постачальників сировини, з нею є проблеми, але ми намагаємося їх оперативно вирішувати.

Підприємство відправило 7 тонн продукції на Харків, тонну – на Полтаву, сформували допомогу на Київ і Дніпро. Регулярно йде відвантаження продукції на ВПУ №7, де працюють волонтери. Відпускні ціни для населення не піднімали.

- Хоча є ті постачальники, які намагаються спекулювати на війні, підвищують ціни. Розумієте, ми зараз не рахуємо, ми допомагаємо. Я вдячна кожному працівнику, хто ходить на роботу. Ми не затримуємо зарплату. На сьогоднішній день зарплата виплачена в повному обсязі, частково виплатили аванс. Я працюю разом зі своїм колективом, - розповідає голова правління ПРАТ «Кременчукм’ясо». - Це моє місто, моя країна, і у нас одна мета – це перемога! Ми обов‘язково переможемо. Головне зберігати холодний розум і робити свою справу. Ті люди, які розпускають фейкові новини про те, що підприємство зменшило потужності, я виїхала за кордон, про заборгованість по з/п, не менші вороги, за тих, хто напав на нашу державу. Бо вони розхитують ситуацію зсередини. Допоки ситуація напружена, але стабільна. Дефіциту продукції немає.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх